رضوانی موتورز به عنوان یک شرکت طراحی خودرو و تولید کننده ابرخودروهای با کارایی بالا توسط یک شخص ایرانی-آمریکایی به نام فریس رضوانی در سال 2014 آغاز به کار کرد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر ارواین ایالت کالیفرنیا واقع شده است و تولید خودروهای رضوانی موتورز در شهر سانتا آنا ایالت کالیفرنیا انجام می‌شود.

معرفی شرکت خودروسازی رضوانی موتورز

فریس رضوانی با هدف بازتعریف وسایل نقلیه و به حداکثر رساندن قابلیت آن‌ها، تیمی قوی از طراحان، تولیدکنندگان، مهندسان خودروهای پرسرعت و متخصصان موتورهای با عملکرد بالا را گرد آورد. این تیم، یکی از منحصر به فردترین خودروهای بازار را تولید کرد که در عین حال، از لحاظ قیمت نیز به صرفه بودند. محصول اصلی این شرکت رضوانی بیست (Rezvani Beast) است، پروژه‌ای که بودجه آن توسط خود شرکت تامین می‌شود.

[switch_forms_buy]

به عنوان یک بنیانگذار جوان، فریس رضوانی آرزو داشت که مانند پدرش خلبان جنگنده شود. آقای رضوانی به منظور ایجاد هیجان مشابه پرواز با هواپیمای جنگنده اف-4، قصد ایجاد یک خودروی اسپرت افراطی را در سر می‌پروراند که به رانندگان فرصت می‌داد تا همان توان و نشاط را پشت فرمان خودرو تجربه کنند. این رویکرد در لوگو یا نشان شرکت رضوانی قابل مشاهده است، بال‌هایی که از علاقه عمیق او به صنعت هوانوردی حکایت دارند و فرمانی که در کنار نوارهای مسابقه‌ای نشان دهنده تعهدی‌ست که برند رضوانی به رانندگی دارد.

خودروهای رضوانی موتورز

برای آشنایی بیشتر با سبک خودروسازی شرکت رضوانی موتورز، در ادامه این مقاله به بررسی اجمالی خودروهای ساخت این شرکت و تاثیرشان بر جهانی شدن نام این برند خودروسازی می‌پردازیم.

تانک (TANK)

تانک (TANK)

تانک (TANK)که از چشم انداز یک تجربه رانندگی بی‌نقص متولد شده است، به عنوان توانمندترین وسیله نقلیه در داخل و خارج از جاده طراحی شد. تانک ((TANK، این خودروی XUV (شاسی بلند بسیار توانمند) طوری طراحی شده تا بسیاری از ویژگی‌های موجود در خودروهای نظامی را در خود جای دهد، اما هر فرد غیرنظامی که بودجه کافی داشته باشد هم می‌تواند مالک این خودروی بی‌نظیر شود.

این خودروی مستحکم و مقاوم با دیدی آینده نگرانه توسط سمیر سادیکو (Samir Sadikhov) طراحی شده است و به دلیل زوایای تیز و سبک مدرنش مورد توجه قرار گرفته است. در زیر کاپوت، بدنه روی شاسی XUV دارای یک موتور 6.4 لیتری HEMI V8 است که 500 اسب بخار قدرت دارد و 430 پوند فوت گشتاور تولید می‌کند. علاوه بر این، سیستم چهارچرخ محرک تانک، قابلیت غیرفعال شدن دارد.

با توجه به مجهز بودن تانک نسخه نظامی به قابلیت‌هایی نظیر دید در شب حرارتی FLIR، زره بالستیک کولار، شیشه ضد گلوله و لاستیک‌های پنچررو بیشتر شبیه به یک خودروی نظامی است. جدیدترین زره بالستیک با قابلیت حفاظت در برابر شلیک سلاح‌های کالیبر بالا و تفنگ‌های تهاجمی از ویژگی‌های منحصر به فرد این خودرو است. رادیاتور، باتری و مخزن سوخت همه در این زره ضد گلوله کولار پیچیده شده‌اند. بخش زیرین خودرو نیز در برابر مواد منفجره محافظت می‌شود.

چفت کلیدخور مغناطیسی و دستگیره‌های برقی درب حداکثر امنیت را در برابر دسترسی غیرمجاز یا اجباری ایجاد می‌کنند. بکارگیری فناوری تسمه چرخ (Wheel Band) در این خودرو این قابلیت را فراهم می‌کند که تایرهای آسیب دیده را به مکانی امن برسانید. همچنین، این فناوری از خروج لاستیک از روی چرخ جلوگیری می‌کند. خودروی تانک در سه مدل به نام‌های تانک (TANK) تانک نسخه نظامی (Military Edition) و تانک X عرضه شده است.

هرکول شش چرخ (HERCULES 6×6)

هرکول شش چرخ (HERCULES 6x6)

هرکول شش چرخ شرکت رضوانی یک خودروی نظامی لوکس است که برای غیرنظامیان طراحی شده و به عنوان سرسخت‌ترین و قوی‌ترین کامیون جاده‌ای روی زمین شناخته می‌شود. هرکول با داشتن پیشرانه 8 سیلندر 7.0 لیتری 1.300 اسب بخاری، قدرتمندترین خودرو زرهی دنیاست. برای طراحی این خودرو از جیپ رانگلر الهام گرفته شده است.

به طور استاندارد، هرکول 6×6 دارای موتور 3.6 لیتری V6 بنزینی است که 285 اسب بخار قدرت دارد. اگر این مقدار برای شما کافی نیست، می‌توانید از یک SRT V8 6.4 لیتری 500 اسب بخاری استفاده کنید. اگر حتی این میزان قدرت هم رضایت شما را جلب نمی‌کند، می‌توانید موتور V8 سوپرشارژر 1300 اسب بخاری را سفارش بدهید.

صرف نظر از موتور، هرکول یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک ارائه می‌دهد. اگر می‌خواهید پول بیشتری خرج کنید، رضوانی نسخه نظامی هرکول را نیز عرضه کرده که دارای شیشه ضد گلوله، زره بالستیک، فناوری نظامی اسموک اسکرین، لاستیک‌های پنچررو، دید در شب حرارتی، سپر رام، حفاظت EMP (محافظت در برابر بمب الکترومغناطیسی) و چند ویژگی برجسته دیگر به اضافه یک موتور دیزلی است. با توجه به قابلیت‌های اضافه شده در این نسخه، قیمت نسخه نظامی از نسخه معمولی بییشتر است.

بیست (Beast)

بیست (Beast)

رضوانی بیست که برای جاده طراحی شده است، معنای جدیدی به خودروی اسپرت سبک وزن و با کارایی بالا می‌بخشد که با استایل کلاس جهانی ادغام شده است. در هسته اصلی آن یک موتور مسابقه‌ای 2.4 لیتری 500 اسب بخاری سوپرشارژ اینتر کولر قرار دارد که توسط تیم رضوانی توسعه یافته و دارای یک سوپرشارژر روترکس نوآورانه و کارآمد است.

خودروی بیست قادر است تنها در 2.7 ثانیه به سرعت 60 مایل در ساعت برسد و نهایت هیجان را به رانندگان القا کند. رضوانی موتورز، خودروی سوپراسپرت رضوانی بیست را روی پلتفرم خودروی اسپرت انگلیسی آریل اتم (Ariel Atom) تولید کرده است. این خودرواز شاسی آریل اتم با بدنه‌ای سبک از فیبر کربن بهره می‌برد.

مدتی پس از عرضه رضوانی بیست، شرکت رضوانی موتورز سوپراسپرت بعدی خود به نام بیست اکس (Beast X) را معرفی کرد. بیست ایکس 840 گرم وزن و 700 اسب بخار قدرت دارد. این خودرو دارای یک موتور 2.4 لیتری با توربوشارژر بورگ وارنر (Borg Warner) است که کمک می‌کند خودرو در عرض 2.5 ثانیه به سرعت 60 مایل بر ساعت برسد.

در نوامبر 2016، رضوانی از خودروی آلفا بیست (Beast Alpha) به عنوان نسخه بعدی رضوانی بیست رونمایی کرد. در این خودرو از فناوری سایدویندر (درها به سمت بالا باز می‌شوند) برای درب‌ها استفاده شده است. آلفا بیست در واقع نسخه روباز رضوان بیست است و از دیگر امکانات آن می‌توان به پنجره‌های برقی‌، قفل های برقی‌، کیسه هوا و کنترل کامل آب و هوای داخل خودرو اشاره کرد.

در فوریه 2018، رضوانی از آلفا بیست اکس بلک برد (Beast Alpha X Blackbird) رونمایی کرد.این خودرو با الهام از هواپیمای جاسوسی لاکهید اس‌آر-۷۱ بلک‌برد (Lockheed SR 71 Blackbird) طراحی شده است و به عنوان یک خودروی عملکرد محور، دارای موتور 2.5 لیتری توربوشارژ 700 اسب بخاری است.

بیشتر بخوانید:

کارت طلایی ایران خودرو چیست؟

آنچه باید درباره محاسبه عوارض سالیانه خودرو بدانید

سنسور ضربه چیست؟

دیسک و صفحه چیست؟

آشنایی با معنی چراغ‌های پشت آمپر خودرو

مکمل سوخت چیست و چه اهمیتی دارد؟