قبل از بررسی معایب ام وی ام X22، ابتدا کمی به روند ورود این خودروی چینی به بازار ایران اشاره میکنیم. شرکت صنایع خودروسازی مدیران یا همان مدیران خودرو به عنوان نماینده دو برند چینی ام وی ام (MVM) و چری (Chery) در ایران است. در واقع، این شرکت برخی از خودروهای شرکت چری را در ایران مونتاژ کرده و با برند ام وی ام روانه بازار میکند. به دلیل افزایش تقاضا برای خودروهای شاسی بلند و کراس اوور و با توجه به قیمت بالای شاسی بلندهای خارجی، شرکتهایی مثل مدیران خودرو با عرضه شاسی بلندهای اقتصادی مانند ام وی ام X22 سعی دارند مصرف کنندگان را راضی نگه دارند.
شرکت چری در سال 2016 یک کراس اوور جمع و جور شهری به نام تیگو 2 را وارد بازار چین کرد. مدیران خودرو به عنوان نماینده برند چری، در سال 1395 این خودرو را با نام ام وی ام X22 به بازار ایران معرفی کرد. بیشتر محصولاتی که از شرکت چری در ایران استفاده میشود، فقط بر اساس سه پلتفرم ساخته میشوند و پلتفرم کراس اوور X22 نیز مربوط به ام وی ام 315 بوده است. ام وی ام X22 ظاهری اسپرت دارد و در زمان عرضه به بازار رقیب رنو استپ وی و لیفان X60 محسوب میشد.
معایب ام وی ام X22
در این قسمت به بررسی معایب چری تیگو 2 یا همان ام وی ام X22 میپردازیم و از جنبههای مختلف اشکالات این خودروی چینی را زیر ذره بین قرار میدهیم.
طراحی نه چندان جذاب
نمای قسمت عقب X22 یکی از نکات منفی این خودرو محسوب میشود و با کمی دقت متوجه شباهت آن با خودروی ام وی ام 315 خواهید شد. بر خلاف طراحی اسپرت قسمت جلوی ام وی ام X22، نمای عقب آن بسیار ساده بوده و شباهتی به یک خودرو با ظاهری اسپرت ندارد. در مورد طراحی داخلی خودرو باید گفت که متریال و مواد اولیه به کار رفته در قسمت کابین کیفیت مطلوبی ندارند.
برای ثبت درخواست فروش خودروی خارجی خود فرم زیر را تکمیل کنید.
[switch_forms_sell]
در نتیجه کیفیت پایین مواد به کار رفته، قطعات داخل کابین پس از مدتی آسیب دیده و نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا میکنند. بنابراین، هزینه نگهداری بالای ام وی ام X22 یکی از نقاط ضعف مهم این خودروی کراس اوور محسوب میشود. نفوذ صدای موتور به داخل کابین یکی دیگر از معایب قابل توجه این خودروی چینی است که به مرور میتواند برای راننده و سرنشینان آزار دهنده شود. به جز این، با توجه به فضای نه چندان زیاد صندلیهای جلو، افراد بلند قد ممکن است دچار مشکل شوند.
ضعف گیربکس اتومات
یکی از معایب قابل توجه خودوری ام وی ام X22 اتومات به تیپ ترونیک نبودن گیربکس آن اشاره کرد. بعلاوه، حساسیت زیاد گیربکس X22 به پدال گاز باعث میشود در اثر فشار ناگهانی به آن، به سرعت دنده را سنگین کند. کراس اورر X22 در دو نسخه دستی و اتومات عرضه شده که در نمونه اتومات، گریبکس به دلیل چهار دنده بودن از شتاب خودرو کم میکند.
ایمنی پایین
ام وی ام X22 که در بازار ایران به فروش میرسد توسط هیچ موسسه ایمنی تست نشده، در نتیجه نمره ایمنی آن نامشخص است. به طور کلی، اکثر خودروهای چینی این مشکل را دارند و در نتیجه ایمنی آنها نامشخص است. علاوه بر این، در X22 تنها برای شرنشینان جلو کیسه هوا تعبیه شده و سرنشینان عقب از آن بیبهره هستند. از دیگر معایب مربوط به ایمنی X22 میتوان به ترمزهای آن اشاره کرد. این خودرو به سیستم ترمز ABS و EBD مجهز است که به گفته کارشناسان ایمنی پایینی داشته و قدیمی است.
سواری خشک
به طور کلی، برای مهار اتاق خودرو و کم کردن حرکات عرضی بدنه هنگام عبور از پیچها و حفظ تعادل، خودروهای کراس اوور به سیستم فنربندی نسبتا خشکی مجهز هستند. اما خودروسازان در تلاش هستند با استفاده از روشهایی سواری را لذتبخشتر کرده و خشکی خودروهای کراس اوور را کاهش دهند. اما این ایراد در X22 رفع نشده و کوبشهای متعدد سیستم تعلیق به سرنشینان صندلیهای عقب انتقال پیدا میکند. در نتیجه، سواریهای طولانیمدت در مسیرهای ناهموار با X22 خیلی لذتبخش و مفرح نخواهد بود.
فروش خودرو بدون اتلاف وقت و به بهترین قیمت بازار را با سوییچ تجربه کنید
برای درخواست فروش خودرو اینجا کلیک کنید |
موتور ضعیف
ام وی ام X22 دارای یک موتور سیلندر با قدرت 106 اسب بخار است که 135 نیوتنمتر گشتاور تولید میکند. با توجه به وزن 1250 کیلوگرمی X22، استفاده از چنین موتوری باعث کاهش شتاب و کشش نه چندان مناسب خودرو در سربالایی میشود. این قدرت موتور خودرو برای سواریهای عادی و شهری قابل قبول است، اما برای سربالایی و مسیرهای شیبدار خیلی نمیتوان از آن انتظاری داشت و در چنین مواقعی ضعف فنی X22 مقابل مشاهده خواهد بود.
قیمت بالای لوازم بدنه؛ آخرین گزینه از معایب ام وی ام X22
با وجود اینکه ام وی ام X22 به عنوان یک خودروی اقتصادی وارد بازار ایران شده، اما قیمت قطعات و لوازم بدنه آن نسبت به همتایانش بیشتر بوده و در عین حال عرضه فراوانی هم ندارند. به همین دلیل، بهتر است پیش از خرید این خودرو قیمت لوازم و قطعات و در نهایت به صرفه بودن یا نبودن خرید آن در نظر گرفته شود.
بیشتر بخوانید:
نظرات