لیفان 820 را میتوان یکی از سدانهای تقریباً لوکس چین دانست. این خودرو اولینبار در نمایشگاه خودرو پکن و در سال 2014 رونمایی شد. عرضه این خودرو در بازارهای خودرو چین مربوط به یک سال پس از رونمایی یعنی سال 2015 میباشد.
تا قبل از خودروهای کراس اوور، سدانها در میان مردم دارای محبوبیت بالایی بودند. این کلاس خودرویی طی سالهای گذشته توانسته بود سود خوبی را برای تولیدکنندگان خود به ارمغان آورد. خودروسازان چینی هم با تکیه بر این موضوع خودروهایی مانند لیفان 820 را تولید و عرضه کردند تا در این سود سهیم باشند.
[switch_forms_buy]
لیفان در سال 1992 در کشور چین تاسیس شد. اولین محصول این شرکت که وارد ایران شد لیفان 520 نام داشت. اما این محصول از همان ابتدا مغلوب بازار خودرو ایران شد. لیفان 820 نخستین بار در سال 1395 توسط شرکت خودروسازی کرمان موتور وارد بازار ایران شد. اما معایب لیفان 820 باعث شد نتواند فروش خوبی را تجربه کند. در این مقاله از سوئیچ قصد داریم معایب لیفان 820 را مورد نقد و بررسی قرار دهیم. اگر قصد خرید این سدان نیمه لوکس چینی را دارید با سوئیچ همراه شوید.
معرفی لیفان 820
این خودرو را میتوان لوکسترین خودرو چینی در کلاس سدان دانست که توسط کرمان موتور تولید شده است. نمونه اولیه تولید شده در چین با دو ظرفیت موتور 1.8 و 2.4 لیتری مورد عرضه قرار گرفت اما نمونه مونتاژ شده این خودرو توسط شرکت خودروسازی کرمان موتور با موتور 2.4 لیتری وارد بازار خودرو ایران شد.
لیفان 820 دارای پیشرانهای به حجم 2.4 لیتر و مجهز به 4 سیلندر و 16 سوپاپ است. توان خروجی این خودرو برابر با 158 اسب بخار قدرت و گشتاور آن معادل با 221 نیوتنمتر میباشد. گیربکس این خودرو از نوع اتوماتیک 6 دنده بوده و شتاب صفر تا صد آن معادل 13 ثانیه است. وزن این سدان شهری تقریباً 1545 کیلوگرم میباشد. حداکثر سرعت لیفان 820 برابر با 180 کیلومتر بر ساعت بوده و میزان مصرف سوخت این خودرو در هر سیکل ترکیبی 100 کیلومتری برابر 8.7 لیتر از طرف شرکت سازنده آن اعلام شده است.
بررسی معایب لیفان 820 از نظر فنی
اولین موردی که در بررسی معایب لیفان 820 از نظر فنی به آن اشاره خواهیم کرد شتاب و پیشرانه ضعیف این سدان شهری است. موتور 2.4 لیتری این خودرو تنها قادر است قدرتی معادل با 158 اسب بخار تولید کند. در بررسی حجم و قدرت این موتور متوجه میشویم که توان خروجی این خودرو در مقایسه با موتور آن متناسب نیست.
خودرو لیفان 820 دارای وزن نسبتاً بالایی است و همان طور که اطلاع دارید وزن خودرو و شتاب آن نسبت عکس با یکدیگر دارند. یعنی هر چقدر وزن خودرو بیشتر باشد از چالاکی آن کاسته میشود. این موضوع ارتباط مستقیمی با شتاب در خودرو لیفان 820 نیز دارد. از آنجایی که شتاب در میان خریداران ایرانی اهمیت زیادی دارد این خودرو نمیتواند گزینه خوبی برای خرید باشد.
مورد بعدی از مجموعه معایب لیفان 820 که در این بخش به آن اشاره خواهیم کیفیت پایین قطعات آن میباشد. این مشکل باعث شده تا تعداد بسیاری از خریداران این خودرو در بازه زمانی کوتاه به تعمیرکار مراجعه کنند. البته کیفیت پایین قطعات در خودروهای چینی به امری معمول تبدیل شده است.
بررسی معایب لیفان 820 از نظر طراحی
دومین بخش از بررسی معایب لیفان 820 مربوط به طراحیهای داخلی و بیرونی این خودرو میباشد. احتمال دارد شما هم با شنیدن پسوند لوکس این خودرو انتظار داشته باشید با یک کابین شگفت انگیز روبهرو شوید اما لازم است بگویم داشبورد این خودرو دارای طراحی قدیمی بوده و هیچ چیز نو و جدیدی در آن وجود ندارد. استفاده از رنگ مشکی و طراحی ساده در داخل کابین از میزان هیجان این خودرو میکاهد. به کارگیری ترکیب رنگی نامناسب در داخل کابین باعث ایجاد حس کسل کنندهای در سرنشینان این خودرو میشود. طراحی داشبورد این خودرو در رقابت با سایر خودروهای هم رده خود چیز جدیدی برای گفتن ندارد.
برای تجربه خرید خودرو بیدردسر همسو با سبک زندگیت اینجا کلیک کن |
در بررسی طراحی ظاهری این خودرو سایز رینگهای لیفان 820 اولین موردی میباشد که موجب از بین رفتن جذابیت ظاهری آن شده است. البته اگر چندین خودروی چینی را مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که طراحان چینی علاقه زیادی به رینگهای کوچک و لاستیکهای بزرگ دارند. لازم به یادآوری است که هر چقدر پهنای لاستیک خودرو زیاد باشد میزان چسبندگی آن به جاده افزایش مییابد و این امر موجب بالا رفتن میزان مصرف سوخت میشود.
مورد دیگری که موجب انتقاد ظاهری از این خودرو شده است، کپی برداری طراحی چراغهای آن از آئودی A6 میباشد. البته داخل کابین این خودرو نیز کپی برداری از تویوتا کمری مدل 2008 است که نباید انتظار مدرن بودن این خودرو را از این لحاظ داشت.
بررسی معایب لیفان 820 از نظر تجربه رانندگی
عدم پایداری مناسب در جادههای پرپیچ و خم یکی دیگر از معایب لیفان 820 میباشد. در مقابل سیستم تعلیق نرمی که این خودرو از آن برخوردار است اگر ظرفیت این خودرو تکمیل باشد احساس کوبش در داخل کابین آن خواهیم داشت. از جمله معایب لیفان 820 میتوان به عایقبندی ضعیف این خودرو اشاره کرد. صداهای وارد شده به داخل کابین میتواند موجب سلب آرامش سرنشینان این خودرو شود.
از دیگر معایب لیفان 820 که میتواند موجب احساس آزار دهندهای در راننده شود شتاب کم این خودرو است که در بخش اول به آن اشاره کردیم. سیستم فرمان این خودرو از عملکرد نرمی برخوردار است اما متاسفانه سیستم هوشمند فرمان که موجب سفتی آن در سرعتهای بالا میشود در این خودرو به کار گرفته نشده است.
عدم وجود هماهنگی در گیربکس و پیشرانه این خودرو موجب کندی در هنگام معکوس دادن دندهها شده است.
بررسی معایب لیفان 820 از نظر میزان مصرف سوخت
شرکت سازنده لیفان 820 میزان مصرف سوخت این خودرو را در سیکل ترکیبی 100 کیلومتر 8.7 لیتر اعلام کرده است. اما با بررسی دقیقتر این خودرو متوجه خواهیم شد در مورد لیفان 820 نیز مانند تعداد زیادی از محصولات دیگر اطلاعات درستی در اختیار خریدار قرار داده نمیشود. چرا که میزان مصرف سوخت توسط این خودرو عدد بالاتری را در واقعیت نشان میدهد. با ماشینی شدن زندگی مدرن مجبور هستیم مدت زمان طولانی را در ترافیک سپری کنیم.
فروش خودرو بدون اتلاف وقت و به بهترین قیمت بازار را با سوییچ تجربه کنید
برای درخواست فروش خودرو اینجا کلیک کنید |
جهت جلوگیری از ایجاد هزینههای اقتصادی این امر لازم است خودرویی را انتخاب کنیم که میزان مصرف سوخت کمتری داشته باشد. پس اگر شما هم نسبت به این موضوع دارای حساسیت میباشید لیفان 820 گزینه مناسبی جهت خرید نخواهد بود.
نتیجهگیری بررسی معایب لیفان 820
به پایان مقاله بررسی معایب لیفان 820 در سوئیچ رسیدیم. امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات جامع و کافی در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده باشیم. به طور خلاصه لیفان 820 دارای معایبی از جمله شتاب پایین، میزان مصرف سوخت بالا، متریالهایی با کیفیت پایین، تجربه رانندگی نامطلوب میباشد. تمامی این معایب لیفان 820 باعث شده است تا در رقابت با سایر رقبای خود مغلوب شود.
لیفان 820 با توجه به معایبی که در این مقاله اشاره شد و قیمت بالای خود نتوانست جایگاه فروش بالایی را در بازار خودرو ایران کسب کند. بنابراین شرکت خودروسازی کرمان موتور تصمیم گرفت تولید این خودرو را در سال 97 متوقف کند. قیمت این خودرو در بازارهای دست دوم مبلغ بسیار بالایی است. خریداران این خودرو دست دوم میتوانند خودروهای مناسب دیگری را در این رده قیمتی خریداری کنند. و مطمئن باشند خودرو خریداری شده همچنان در خط تولید قرار دارد و مشکلی از لحاظ تامین قطعه نخواهند داشت.
بیشتر بخوانید:
نظرات