معایب بی وای دی S6، موضوعی است؛ که در این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ به بررسی آن خواهیم پرداخت. افزایش تقاضا و کسب محبوبیت بالا در بین خودروهای کراس اوور سبب شده تا کمپانی‌های مختلف در سراسر جهان کلاس خودرویی کراس اوور را به تولیدات خود افزوده و با ارائه مدل‌های مختلف سهم بزرگی در فروش کسب نمایند. در این بین شرکت‌های خودروسازی کشور چین سعی کرده‌اند، تا با تولید خودروهای کراس اوور و صادرات آنها  به بازار فروش خودرو ایران سهم بزرگی از سود را نصیب خود نمایند.

به همین علت تصمیم گرفتیم تا یکی از کراس اوورهای موجود در بازار ایران به نام بی وای دی S6 را مورد بررسی قرار داده و معایب آن را به طور کامل در اختیار همراهان مجله سوئیچ قرار دهیم. قبل از بررسی بی وای دی S6 این خودرو را معرفی می‌کنیم. پس اگر قصد خرید خودروی جدید را دارید و بی وای دی اس ۶ یکی از گزینه‌های شما است، در این مقاله با ما همراه شوید.

مع‎رفی

لازم است قبل از  اشاره به معایب بی وای دی S6  این خودرو را مورد معرفی قرار داده که شناخت بیشتری از آن را به دست آوریم.  این خودرو یکی از محصولات شرکت خودروسازی بی وای دی چین است؛  این شرکت چینی به علت تولید خودروهای الکتریکی توانسته محبوبیت بالایی را در سراسر جهان به دست آورد.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

محصولات کمپانی بی وای دی در مقایسه با سایر محصولات شرکت‌های خودروسازی چینی دیرتر وارد بازار ایران شد و تنها در مدت کوتاهی پس از معرفی آن در بازار خودرو ایران به علت وضع قوانین مربوط به ممنوعیت واردات خودروها  توانست حضور داشته باشد. شرکت کارمانیا وظیفه واردات محصولات بی وای دی را به بازار ایران را بر عهده داشت.

معایب بی وای دی S6

بی وای دی S6 نخستین بار در سال ۲۰۱۰ در نمایشگاه خودرو چین مورد معرفی قرار گرفته و یک سال بعد توسط کمپانی تولید کننده مورد عرضه واقع شد. یک سال پس از فروش این خودرو در بازار چین لقب پرفروش‌ترین کراس اوور چینی را به دست آورد و اولین بار در سال ۱۳۹۵ توسط شرکت وارد کننده خودرو کارمانیا به صورت مونتاژ شده در اختیار مخاطبان ایرانی قرار گرفت. این کراس اوور چینی علاوه بر برخورداری از کیفیت بالا و امکانات مناسب و حتی به وسیله تبلیغات فراوان و گسترده نیز نتوانست فروش خوبی را در ایران به ثبت برساند. در ادامه جهت بررسی معایب بی وای دی S6 با سوئیچ همراه باشید.

معایب بی وای دی S6 از نظر نمای ظاهری

اولین بخش از بررسی معایب بی وای دی S6 مربوط به طراحی ظاهری این خودرو است.

بی وای دی S6 بر اساس پلتفرم لکسوس Rx نسل دوم ساخته شده است؛ با این تفاوت که پلتفرم این محصول از کمپانی لکسوس بر اساس طراحی‌های مربوط به سال‌های قبل صورت گرفته و در مقایسه با طراحی‌های مدرن و به روز فاصله زیادی دارد و به همین دلیل بی وای دی S6 از نظر طراحی قسمت بیرونی دارای ظاهر قدیمی و ساده است؛ به طوری که نمی‌تواند برای مخاطبان جوان جذاب باشد. فضای داخل کابین این خودرو همانند بخش بیرونی که بر اساس پلتفرم لکسوس آر ایکس ساخته شده است؛ دارای طراحی خسته کننده و زمختی است که نمی‌تواند امتیاز قابل توجهی را از طرف مخاطبان به دست آورد.

معایب بی وای دی اس 6 از نظر مشخصات فنی

بعد از بررسی معایب بی وای دی S6 از نظر طراحی نوبت به بررسی معایب این خودرو از نظر فنی می‌رسد. موضوعی که اغلب خودروهای چینی در آن مشترک هستند؛ برخورداری آن‌ها از امکانات و تجهیزات رفاهی متعدد در مقابل سیستم فنی ضعیف است. این موضوع در مورد بی وای دی S6 نیز صدق می‌کند؛ چرا که این خودرو در بخش مشخصات فنی دارای تعدادی عیب می‌باشد.

اغلب طراحان چینی سعی می‌کنند تا سیستم پیشرانه‌ای که در خودروها و محصولات خود به کار می‌گیرند دارای حجم کم بوده و مصرف کمتری هم داشته باشد؛ اما این موضوع برای خودروهایی که دارای وزن سنگین هستند، مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. زیرا استفاده از  این سیستم پیشرانه در بی وای دی S6 سبب شده تا مصرف سوخت بالا و شتاب کمی را در اختیار راننده خود قرار دهد.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

یکی دیگر از معایب بی وای دی S6 در بخش فنی که سبب شد این خودرو نتواند بازار فروش مناسبی را در ایران تجربه نمایند؛ عدم برخورداری آن از سیستم کنترل پایداری است؛ که در کنار برخورداری از سیستم فنربندی بسیار نرم عملکرد نامناسبی را از خود در سرعت‌های بالا به نمایش می‌گذارد.

خدمات پس از فروش ضعیف و عرضه محدود برای بی وای دی S6

آخرین مورد از مجموعه معایب بی وای دی S6 که در این مقاله به بررسی آنها می‌پردازیم، خدمات پس از فروش ضعیف و عرضه محدود برای این کراس اوور چینی است. همانطور که در قسمت‌های  بالای این مقاله به آن اشاره کردیم؛ مصادف شدن واردات بی وای دی S6 با وضع قوانین مربوط به ممنوعیت واردات خودروها سبب شد تا تعداد بسیار محدودی از این محصول چینی در اختیار مخاطبان ایرانی قرار بگیرد.

در مقابل سایر محصولات چینی مانند محصولات کمپانی چری و یا جک که از جمله رقبای این خودرو هستند؛ دارای خدمات پس از فروش مناسبی بوده و می‌توانند شرایط مطلوبی را برای خریداران محصولات خود از نظر خدمات ارائه دهند. اما در مقابل دارا بودن معایب بی وای دی S6 سبب شد تا این خودرو در کنار تبلیغات گسترده نتواند فروش بالایی را نسبت به سایر رقبا داشته باشد و به همین علت است که  تعداد بسیار محدودی از این خودرو در  خیابان‌های کشور به چشم می‌خورد.

در کنار این موضوع شرکت وارد کننده بی وای دی S6 یعنی کارمانیا دارای شبکه گسترده‌ای در ایران نبوده و نمی‌تواند مراکز خدمات پس از فروش مناسبی را در اختیار مشتریان ایرانی قرار دهد و به همین علت است که اغلب خریداران بی وای دی S6 جهت انجام سرویس‌های دوره ای با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند؛ که این مورد یکی از مهمترین معایب بی وای دی S6 به شمار می‌آید.

معایب بی وای دی S6 سبب شده تا این خودرو از بازار فروش ضعیف‌تری نسبت به سایر محصولات چینی برخوردار  باشد. در حالت کلی رکود موجود در بازار فروش دست دوم این کراس اوور چینی سبب شده تا کمتر کسی سراغ خرید آن برود. البته بی وای دی S6 در زمینه تامین قطعات و لوازم یدکی مورد نیاز هم چالش‌هایی را برای مالک خود به همراه دارد.

جمع بندی

با توجه به بررسی‌های انجام شده بر روی معایب بی وای دی S6 نتیجه می‌گیریم، این خودرو برعکس شرایطی که در بازار خودرو چین داشت، در ایران نتوانست فروش مناسب و بالایی را تجربه نماید؛ که البته علاوه بر دارا بودن معایب، عرضه محدود آن یکی دیگر از عواملی است که مسبب فروش ناموفق شد.

 همانطور که اشاره کردیم این خودرو به علت دارا بودن پلتفرم قدیمی و طراحی غیرمدرن نمی‌تواند توجه مخاطبان جوان را به سمت خود جذب کرده و همچنین از نظر طراحی داخلی نیز بتواند امتیاز بالایی را کسب نماید.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

بی وای دی S6 برخلاف تبلیغات گسترده‌ای که در ایران داشت نتوانست فروش مناسبی را به ثبت برساند به همین علت دارای بازار فروش دست دوم ضعیفی بود و جهت تامین قطعات مورد نیاز خود می‌تواند چالش‌های فراوانی را برای مالکی خود به همراه داشته باشد. اگر علاقه مند به خرید این خودرو هستید، امیدواریم با بررسی معایب آن بتوانید تصمیم درستی جهت خرید بگیرید.

بیشتر بخوانید

مزایا جک K7

مزایا هیوندای جنسیس

مزایا ماکسیما

مزایا آلفارومئو 4C

مزایای جیلی امگرند X7

مزایا بنز ۲۰۰E