بررسی معایب هیوندای سوناتا موضوع این مقاله از سری مقالات مجله سوئیچ است. در این مقاله قصد داریم در ابتدا به بررسی خودرو هیوندای سوناتا پرداخته و سپس برای انتخاب بهتر معایب آن را مورد بررسی قرار دهیم. آخرین مدل از این خودرو که در داخل بازار ایران مورد معامله قرار می‌گیرد، مربوط به مدل ۲۰۱۷ آن است؛ که از بدو ورود به واسطه برخورداری از طراحی جذاب مخاطبان بسیاری را به سمت خود جذب کرده است، اما لازم است معایب هیوندای سوناتا را جهت انتخاب بهتر مورد بررسی قرار دهیم.

[switch_forms_sell]

معرفی هیوندای سوناتا

این خودرو یکی از تولیدات کمپانی هیوندای کره جنوبی می‌باشد. این کمپانی به علت دارا بودن قیمت مناسب و تعداد بالای آپشن شهرت جهانی کسب کرده است. برخورداری از این دو ویژگی در محصولات تولید شده توسط کمپانی هیوندای کمک کرده تا بتواند به رقابت با سایر کمپانی‌های بزرگ خودروسازی جهان بپردازد.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

هیوندای سوناتا یکی از محصولات سدان این کمپانی هست که از سال ۱۹۸۵ با نسل‌ها و مدل‌های مختلف در خط تولید قرار دارد. هیوندای سوناتا تا به حال دارای ۸ نسل می‌باشد که می‌توان مدل ۲۰۱۷ آن را تکمیل‌ترین نسخه موجود در بازار خودرو ایران دانست.

هیوندای سوناتا

این خودرو دارای دو نسخه هیبریدی و بنزین سوز است؛ که هر دو نسخه از نظر طراحی بیرونی کاملاً مشابه با یکدیگر بوده و تنها تفاوت آن‌ها مربوط به سیستم پیشرانه‌ای است؛ که از آن برخوردار می‌باشند. قدمت آخرین مدل از این خودرو در بازار خودروی ایران مربوط به پنج سال پیش است؛ اما همچنان به علت دارا بودن برخی از امکانات رفاهی و طراحی جذاب فروش مناسبی را در در این بازار تجربه می‌کند و می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای افرادی باشد؛ که علاقه‌مند به خودروهای سدان لوکس هستند.

اما در مقابل  این خود را علاوه بر داشتن مجموعه‌ای از مزایا دارای تعدادی عیب نیز می‌باشد؛ که بررسی این معایب کمک می‌کند تا خریدار بتواند انتخاب درستی را بر حسب نیاز و علاقه خود انجام دهد. در ادامه قصد داریم معایب هیوندای سوناتا را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم پس با ما همراه باشید.

معایب هیوندای سوناتا از نظر کیفیت متریال

در ابتدا قصد داریم به بررسی معایب هیوندای سوناتا از نظر کیفیت متریال به کار برده شده، در داخل کابین آن بپردازیم. متریال مورد استفاده در داخل این سدان از هیوندای دارای کیفیت پایین می‌باشد، که با توجه به قیمت آن قادر نیست در رده بندی خودروهای لوکس از جمله بی ام و بنز قرار گیرد. استفاده از متریال ارزان قیمت در داخل کابین این خودرو سبب شده تا احساس دلسردی و نارضایتی را به راننده و سرنشینان آن انتقال دهد.

معایب هیوندای سوناتا

تعلیق خشک سوناتا

یکی دیگر از معایب هیوندای سوناتا که می‌تواند، باعث ثبت تجربه رانندگی نامناسب در ذهن راننده و سرنشینان شود؛ برخورداری از سیستم تعلیق خشک می‌باشد. برخورداری از سیستم خشک سبب شده که این مورد یکی از معایب بزرگ برای این سدان به شمار بیاید. نسل هفتم از سوناتا نسبت به نسل قبلی خود دارای ظاهری اسپرت‌تر است ولی در مقابل سیستم تعلیق مورد استفاده در آن نسبت به نسل قبل خشک است، که این مورد سبب ایجاد نارضایتی در سرنشینان سوناتا می‌شود.

معایب هیوندای سوناتا

ارتفاع پایین در هیوندای سوناتا

از جمله معایب هیوندای سوناتا ارتفاع کوتاه این خودرو می‌باشد، که در بسیاری از شرایط باعث ایجاد دردسرهایی برای راننده و سرنشینان می‌شود. البته اغلب مالکان این خودرو ترجیح می دهند، سایز لاستیک‌های خودرو خود را جهت برطرف کردن این عیب تعویض نمایند؛ که این مورد سبب ایجاد مشکلاتی در ظاهر این سدان زیبای کره‌ای می گردد. اما در مقابل مشکلاتی مانند برخورد با برآمدگی‌های کم ارتفاع جاده وجود نخواهد داشت.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

قیمت بالای قطعات و هزینه نگهداری

قیمت بالای قطعات و هزینه نگهداری یکی دیگر از معایب هیوندای سوناتا است؛ که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم. هیوندای سوناتا یکی از خودروهای وارداتی به ایران می‌باشد؛ که به واسطه بالا رفتن قیمت دلار در چند سال اخیر با افزایش قیمت قابل توجهی روبرو شده است. این خودرو به علت دارا بودن قیمت بالای قطعات و هزینه نگهداری می‌تواند مبالغ هنگفتی را به مالک خود تحمیل نماید و از نظر قیمت بالای سرویس‌های دوره ای دردسرهایی را برای راننده خود ایجاد کند. قیمت بالای هیوندای سوناتا سبب شده تا بسیاری از خریداران این خودرو در مدت کمی پس از خرید دچار پشیمانی شوند.

معایب هیوندای سوناتا

ضعف فنی در هیوندای سوناتا

یکی از معایب هیوندای سوناتا که در نسخه هیبریدی به چشم می‌خورد، ضعف پیشرانه آن در مقایسه با نسخه بنزینی است. البته کمپانی هیوندای سعی کرده این مورد از ضعف سوناتا هیبریدی را با بهره‌گیری از هماهنگی خوبی که بین پیشرانه و گیربکس وجود دارد از بین ببرد.

موردی دیگر از معایب هیوندای سوناتا انتقال ضربات شدید حین عبور از ناهمواری‌ها به راننده و سرنشینان آن است؛ که این مشکل در نسخه‌های قبلی سوناتا نیز به چشم می‌خورد؛ اما همانطور که برسی‌های انجام شده مشخص می‌کند، کمپانی هیوندای نتوانسته در نسل هفتم از سوناتا نیز این مشکل را برطرف نماید.

حجم محدود صندوق عقب

آخرین مورد از مجموعه معایب هیوندای سوناتا که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم، مربوط به حجم کم صندوق عقب این خودرو می‌باشد. همانطور که در قسمت قبل نیز به آن اشاره کردیم، یکی از معایب هیوندای سوناتا مربوط به کیفیت پایین متریال مورد استفاده در داخل کابین آن می‌باشد. اما یکی دیگر از مواردی که در مورد طراحی این خودرو سبب شده تا میزان نارضایتی از این سدان افزایش یابد، مربوط به طراحی کوچک صندوق عقب آن می‌باشد.

ابعاد کم و محدود صندوق عقب در هیوندای سوناتا سبب شده که این خودرو در مقایسه با رقبای خود امتیاز کمتری را دریافت نماید. همچنین اگر مخاطبان این خودرو علاقمند به سفر باشند نمی‌توانند ملزومات سفر خود را به راحتی در صندوق عقب جای دهند. به همین دلیل برخورداری از این عیب در سوناتا سبب شده تا میزان علاقه به خرید آن در مقایسه با رقبا کمتر باشد.

کلام آخر

به پایان بررسی معایب هیوندای سوناتا رسیدیم. با توجه به بررسی‌های انجام شده بر روی معایب این خودرو نتیجه می‌گیریم، سوناتا علاوه بر دارا بودن تعداد بالایی از مزایا دارای تعدادی عیب نیز می‌باشد؛ که در برخی از شرایط می‌تواند خریدار خود را  از ادامه خرید منصرف نماید.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

از جمله معایب این خودرو که در این مقاله به آن اشاره کردیم، می‌توان به مواردی چون کیفیت پایین متریال مورد استفاده در داخل کابین آن اشاره کرد؛ که در بسیاری از مواقع موجب ایجاد دلسردی در راننده و سرنشینان آن می‌گردد.

علاوه بر مورد کیفیت متریال، برخورداری از سیستم تعلیق خشک و ارتفاع کوتاه در هیوندای سوناتا سبب شده، میزان رضایت از این سدان کره‌ای کاهش یابد. همچنین همان طور که در متن نیز به آن اشاره کردیم این خودرو دارای دو نسخه هیبریدی و بنزین سوز است؛ که نسخه هیبریدی آن در مقایسه با  نسخه بنزین سوز از موتور ضعیف‌تری برخوردار است و به همین ترتیب نمی‌تواند فروش مناسبی را در مقایسه با نسخه دیگر تجربه نماید.

یکی دیگر از معایب هیوندای سوناتا که در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم، ایجاد تکان‌های شدید به هنگام عبور از ناهمواری‌های موجود بر روی جاده است؛ که با توجه به پیچ و خم و همچنین دست اندازهای موجود در جاده های ایران نمی‌تواند گزینه مناسبی جهت خرید باشد.

امیدواریم با بررسی این مقاله بتوانید انتخاب درستی را برای خرید خودرو دلخواه خود انجام دهید. اگر شما نیز تجربه استفاده از خودرو هیوندای سوناتا را دارید نظرات خود را با مجله سوئیچ به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید

معایب دیگنیتی

تعویض پلاک میثم

جعبه فیوز پراید

جعبه فیوز پژو 405

معایب تیگو 7

بهترین شاسی بلند ایران