مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر، موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ است. هر دو خودرو که در این مقاله قصد داریم به بررسی آنها بپردازیم آخرین مدل از این محصولات کراس اوور جذاب در ایران می‌باشند؛ که متعلق به سال ۲۰۱۸ هستند.

[switch_forms_sell]

ابتدا به معرفی و سپس به مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر از جهت‌های مختلف خواهیم پرداخت. پس اگر علاقمند به یکی از این دو خودرو هستید، با  سوئیچ همراه شوید.

معرفی

قبل از مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر لازم است؛ این دو خودرو را معرفی کنیم. میتسوبیشی اوتلندر یکی از خودروهای کراس اوور هفت نفره می‌باشد؛ که بر خلاف نسخه‌های قبلی خود دارای امکانات رفاهی و ایمنی متعددی است.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

نسخه‌های مختلف از این خودرو طراحی و تولید شده‌اند؛ که تمامی آنها دارای حجم پیشرانه 2400 سی سی می‌باشند؛ اما یک نسخه از این خود را که مجهز به موتور ۳۳۰۰ سی سی است به علت قوانین مربوط به ممنوعیت واردات خودروها نتوانسته به ایران راه یابد.

مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر

در مقابل سانتافه قرار دارد، این خودرو از همان نسخه‌های اولیه خود در بازار ایران توانسته فروش بالایی را به ثبت برساند. آخرین نسل از سانتافه که در این مقاله قصد داریم به مقایسه آن بپردازیم مربوط به نسل چهارم و مدل ۲۰۱۸ است.

مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر از نظر طراحی

ابتدا قصد داریم به مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر، از نظر طراحی بپردازیم. کمپانی میتسوبیشی سعی کرده در مدل ۲۰۱۸ از این محصول خود با به کارگیری طراحی‌های جذاب بتواند، طراحی خارجی زیبایی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.

اما با این حال سانتافه از نظر طراحی بیرونی نسبت به رقیب خود امتیاز بالایی را کسب می‌نماید. از نظر ابعاد خودرو میتسوبیشی اوتلندر دارای جثه بزرگتری نسبت به سانتافه است.

در ادامه مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر بررسی طراحی داخلی این خودرو می‌پردازیم. فضای داخل کابین مناسب برای سرنشینان اوتلندر دارای ابعاد بزرگی بوده و متریال به کار گرفته در داخل کابین آن کیفیت بالایی دارند.

در مقابل خودرو سانتافه به علت بهره‌مندی از متریال با کیفیت و چرم در داخل کابین خود طراحی زیبایی را در اختیار سرنشینان خود قرار می‌دهد و فضای مناسبی را هم برای نشستن آنها فراهم می‌کند.

 مقایسه فنی

بعد از مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر از نظر طراحی، نوبت به مقایسه فنی این دو خودرو می‌رسد. از نظر پیشرانه این دو خودرو پیشرانه تقریبا یکسانی را در اختیار راننده خود قرار می‌دهند؛ اما میزان مصرف سوخت سانتافه در مقایسه با رقیب خود عدد بیشتری را نشان می‌دهد. همچنین از نظر شتاب صفر تا صد هر دو خودرو شرایط برابری را ایجاد می‌کنند.

مدل خودرو هیوندای سانتافه میتسوبیشی اوتلندر
پیشرانه بنزین سوز-4 سیلندر 16 سوپاپ بنزین سوز-4 سیلندر 16 سوپاپ
حجم موتور 2359 سی سی 2360 سی‌سی
حداکثر قدرت 190 اسب بخار در 6300 دور در دقیقه 170 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 245 نیوتون متر در 4250 دور در دقیقه 220 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه
گیربکس 6 دنده- اتوماتیک تیپ ترونیک 6 دنده- انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته
مصرف سوخت (ترکیبی) 10.2 لیتر در 100 کیلومتر 8.8 لیتر در 100 کیلومتر
شتاب صفر تا 100 9 ثانیه 9.3 ثانیه
حداکثر سرعت 190 کیلومتر بر ساعت 190 کیلومتر بر ساعت

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

آپشن‌ها و امکانات رفاهی

در این بخش به مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر، از نظر امکانات رفاهی می‌پردازیم. با بررسی سیستم مولتی مدیا سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر نتیجه می‌گیریم، سانتافه امکانات بیشتری را در اختیار راننده خود قرار می‌دهد؛ اما در مقابل میتسوبیشی اوتلندر تهویه مطبوع بهتری را برای سرنشینان ردیف عقب خود  فراهم می‌کند.

تجهیزات هیوندای سانتافه میتسوبیشی اوتلندر
چراغ دارای سیستم کنترل اتوماتیک نور چراغ‌ها، چراغ‌های جلو زنون، سیستم شست‌وشوی چراغ‌های جلو، دارای سیستم تنظیم ارتفاع نور دستی، دارای مه شکن چراغ‌های جلو: چراغ‌های جلو LED، شوینده چراغ‌ها بر روی سپر جلو، Day Light جلو

چراغ های عقب: چراغ‌های LED به همراه مه شکن

سیستمهای مولتی مدیا سیستم صوتی مجهز به بلندگو و تیونر، دارای آمپلی فایر و ساب ووفور، قابلیت پخش CD به همراه چنجر، دارای پورت USB ، AUX ، iPod Cable نمایشگر 7 اینچی لمسی به همراه دوربین دنده عقب، دارای پورت USB, کارت MicroSD، دارای سیستم اتصال تلفن همراه از طریقه هندزفری بلوتوث و قابلیت کنترل آن روی فرمان، سیستم صوتی حرفه ای 710 واتی Rockforod Fosgate با 9 بلندگو (4 باند، 4 تویتر و ساب ووفر)
صفحه نمایش دارای نمایشگر چند منظوره 4.2 اینچی مانيتور لمسى 7 اينچى، صفحه کیلومتر دیجیتالی
رینگ ها 17 اینچ 18 اینچ
آینه آینه الکتروکرومیک جهت سهولت دید راننده در شب، آینه‌های خارجی با حالت الکتروکرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن، دارای چراغ‌های روشنایی بر روی آینه‌ها، قابلیت تاشوندگی آینه الکتروکرومیک جهت سهولت دید راننده در شب ، آینه‌های خارجی با حالت الکتروکرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED  و دارای گرمکن ، دارای چراغ‌های روشنایی بر روی آینه‌ها
تهویه مطبوع دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم تهویه دوگانه، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوا داخل اتاق، دارای سیستم تهویه مطبوع دوگانه دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو گانه، کانال‌های تهویه هوا بر روی کنسول میانی، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوا داخل اتاق
صندلی جلو: دارای سیستم هوشمند پشت سری‌ها برای جلوگیری از صدمات تصادف، دارای روکش چرم، صندلی راننده دارای تنظیم برقی، دارای سیستم تنظیم گودی کمر، دارای سیستم گرمکن صندلی‌های جلو، دارای 2 حافظه، سیستم حافظه یکپارچه برای تنظیم صندلی راننده و آینه‌ها و فرمان

عقب: دارای روکش چرم، دارای پشت سری فعال و هوشمند، دارای سیستم گرمکن، قابلیت تا شوندگی

صندلی‌های جلو: سیستم پشت سری‌های هوشمند و فعال برای جلوگیری از صدمات تصادف تنظیم برقی صندلی راننده در 10 حالت مختلف دارای سیستم حافظه صندلی تنظیم گودی کمر روکش چرمی سیستم گرمکن و سردکن صندلی صندلی‌های اسپرت

صندلی‌های عقب: سیستم پشت سری‌های هوشمند و فعال برای جلوگیری از صدمات تصادف روکش چرمی سیستم تاشوندگی صندلی‌های ردیف دوم

شیشه تنظیم برقی تمام پنجره‌ها، بخارزدای اتوماتیک شیشه‌ها، شیشه‌های سولار، مجهز به پرده‌های جانبی برای درب‌های عقب تنظیم برقی تمام پنجره‌ها، بخار زدای اتوماتیک شیشه‌ها، سیستم یخ زدای برف پاک کن، شیشه‌های سولار، پرده عقب، سقف پانوراما سفارشی
سیستم های هشدار دهنده مجهز به سنسور پارک، سیستم کروز کنترل هوشمند با قابلیت حفظ فاصله با خودروی مقابل، دارای سیستم دوربین عقب سیستم کروز کنترل، سیستم ورود و خروج بدون سوئیچ (keyless)، استارت خودرو دکمه‌ای (starter)  سنسور پارک بر روی سپر عقب
سایر امکانات مجهز به سنسور باران جهت کارکرد اتوماتیک برف پاک کن ها

 مقایسه ایمنی هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر

مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر از نظر ایمنی یکی از موارد حساس و بسیار مهم برای این دو خودرو می‌باشد. هر دو خودرو با شرکت در تست‌های مربوط به تصادف ایمنی موسسه یورو انکپ اروپا توانسته‌اند ۵ ستاره ایمنی را دریافت نموده و خیال سرنشینان خودرو از نظر ایمنی راحت نمایند. اما با بررسی دقیق‌تر نتیجه می‌گیریم، سانتافه توانسته امتیاز بیشتری از نظر ایمنی با شرکت در موسسه IIHS دریافت نماید.

تجهیزات هیوندای سانتافه میتسوبیشی اوتلندر
تجهیزات ایمنی و حفاظتی سیستم کلید ضد سرقت، دارای قفل مرکزی در اختیار راننده، دارای ریموت کنترل رادیویی کنترل فعال پایداری (ACS) و کنترل کشش (TCL)، ترمز کمکی در هنگام حرکت در سطوح شیب دار (HAS)، سیستم چهار چرخ متحرک 4WD با کلید 3 وضعیتی (اکو، نرمال، قفل – قفل دیفرانسیل با کلید تغییر وضعیت بر روی داشبورد)
کیسه هوا 7 عدد، کیسه هوا راننده، سرنشین جلو ، پرده‌ای، زانویی مجهز به 7 کیسه هوای ایمنی (جلو، جانبی، پرده‌ای زانو)
سیستم ترمز هر چهار چرخ دیسکی خنک شونده، ABS , ESP , LDWS , VSM , HAC , DBC , TCS , BAS 2 چرخ جلو دیسکی خنک شونده، 2 چرخ عقب دیسکی

مجهز به سیستم ترمز ضد قفل(ABS) ، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)ترمز اضطراری کمکی

 تجربه رانندگی

مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر از نظر تجربه رانندگی اطلاعات دقیقی در مورد راحتی سرنشینان این دو خودرو در اختیار ما قرار می‌دهد.

میتسوبیشی اوتلندر به علت دارا بودن هماهنگی لازم بین سیستم پیشرانه و گیربکس رانندگی مطلوبی را در اختیار راننده خود قرار می‌دهد و به علت برخورداری از پدل شیفترها سبب می‌شود، رانندگی به راحتی انجام گیرد. همچنین از نظر عایق بندی مناسب سانتافه در مقایسه با رقیب خود امتیاز بیشتری را کسب می‌کند.

 تحلیل شرایط بازار

 آخرین موردی که در مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر لازم است؛ مورد بررسی قرار دهیم، تحلیل شرایط بازار این دو خودرو است. متاسفانه امروزه نوسانات شدید ارز سبب شده قیمت خودروهای موجود در بازار افزایش چشمگیری را تجربه نمایند. تعداد بالای نسخه‌های سانتافه موجود در بازار ایران سبب شده قطعات یدکی و لوازم جانبی این خود را به راحتی در دسترس مالکان آن قرار بگیرد. به همین ترتیب مالکان خودرو سانتافه جهت تامین قطعات مورد نیاز خودرو خود شرایط دشوار را تجربه نخواهد کرد. اما از نظر قیمت قطعات یدکی می‌توانند فشار زیادی را از نظر اقتصادی به مالک خود تحمیل نمایند.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

 کلام آخر

به پایان مقایسه هیوندای سانتافه و میتسوبیشی اوتلندر رسیدیم. با توجه به بررسی‌های انجام شده نتیجه می‌گیریم، خودرو سانتافه از نظر طراحی بیرونی و داخل کابین قادر است؛ امتیاز بالایی را نسبت به رقیب خود دریافت کند.  اما هر دو خودرو از نظر امکانات فنی شرایط یکسانی را برای راننده خود فراهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید

مقایسه جک S3 با ام وی ام X33s

مقایسه جک S3 و هایما S5

مقایسه سایپا سراتو با جک j5

مقایسه مزدا ۳ نیو با آریزو ۶

مزایای مزدا ۳ نیو

معایب مزدا ۳