مقایسه لندکروز با لکسوس NX200، موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ است. طی چند سال اخیر خودروهایی که دارای کلاس شاسی بلند هستند توانسته‌اند محبوبیت بسیار بالایی را در بازار خودروی ایران به دست آورند.

در این میان خودرو لندکروز سال‌هاست توانسته فروش بسیار بالایی را از خود به ثبت برساند. به علت محبوبیت بالای این دو خودرو تصمیم گرفتیم؛ تا به مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 بپردازیم. اگر علاقه‌مند به خرید یکی از این دو خودرو هستید اما در انتخاب خود تردید دارید با سوئیچ همراه شوید.

معرفی

لازم است، قبل از مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 به معرفی این دو خودرو جذاب بازار ایران بپردازیم. خودرو لندکروز یکی از محصولات کمپانی تویوتا ژاپن است؛ که علاوه بر محبوبیت بسیار بالای آن در بازار خودرو جهانی فروش بیشتری را در منطقه خاورمیانه به ثبت رسانده است و مخاطبان ایرانی آن علاقه شدیدی به این خودرو دارند. اولین نسخه از این خودرو در سال ۱۹۵۱ مورد معرفی قرار گرفت؛ اما آخرین مدل لندکروز موجود در بازار ایران مربوط به سال ۲۰۱۶ می‌باشد.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

در مقابل خودروی لکسوس NX200 قرار دارد؛ که مانند رقیب خود  از جمله محصولات آسیایی به شمار می‌آید؛ که دارای دو نسخه توربو و هیبرید است، لازم دانستیم جهت بررسی نسخه توربو این خودرو را مورد مقایسه قرار دهیم. آخرین مدل از این خودرو که در بازار ایران موجود است مربوط به سال ۲۰۱۷ می‌باشد.

مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 از نظر طراحی

ابتدا سراغ مقایسه لندکروز با لکسوس NX200، میرویم. اولین چیزی که در مقایسه این دو خودرو از نظر طراحی توجه بسیاری را به سمت خود جلب می‌کند، ابعاد بسیار بزرگ لندکروز در مقایسه با لکسوس nx است.

لکسوس NX200،  به علت بهره‌مندی از طراحی  بسیار مدرن در قسمت چراغ‌های جلو، بدنه و سپر جلوی توانسته ظاهر یک خودرو مدرن را به مخاطبان خود انتقال دهد. این در حالی است؛ که طراحی مربوط به خودرو لندکروز دارای حالت ساده‌تر و مکعبی شکل می‌باشد.

اما در مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 نمی‌توان به یکی از آنها نسبت به دیگری ارجحیت قرار داد؛ چرا که هر دو دارای طراحی بسیار زیبایی بوده و می‌توانند مخاطبان بسیاری را به سمت خود جلب کنند.

 در بخش مقایسه لندکروز با لکسوس NX200، از نظر طراحی داخل کابین، باید به فضای بیشتر موجود در لندکروز اشاره کرد؛ اما موردی که سبب می‌شود این خودرو امتیاز کمتری دریافت نماید استفاده از پلاستیک خشک در داخل کابین آن است. اما در مقابل لکسوس NX200 دارای طراحی داخل کابین مدرن و زیبا است که متریال به کار برده شده در داخل کابین آن دارای کیفیت بسیار بالایی می‌باشد.

مقایسه لندکروز و لکسوس NX200 از نظر فنی

بعد از مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 از نظر طراحی نوبت به مقایسه این دو خودرو از نظر فنی می‌رسد. همانطور که در قسمت فنی به تفاوت‌های فاحش میان این دو خود را اشاره کردیم؛ این تفاوت‌ها در بخش فنی نیز به چشم می‌خورد. با توجه به جدول زیر، لکسوس NX200  نسبت به رقیب خود چالاک‌تر بوده اما در مقابل لندکروز میتواند مصرف سوخت کمتری را نسبت به رقیب خود به ثبت برساند. در حالت کلی لکسوس NX200 به علت بهره‌مندی از عایق‌بندی مناسب، سیستم ترمز عالی، هندلینگ مطلوب و شتاب بهتر امتیاز بالاتری را نسبت به لندکروز به ثبت می‌رساند.

مدل خودرو لندکروز لکسوس NX200
پیشرانه 4 سیلندر توربو شارژدار بنزینی 4 سیلندر، 16 سوپاپ
حجم موتور 2000 سی سی 1984 سی‌سی
حداکثر قدرت 235 اسب بخار در 5400 دور در دقیقه 238 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 350 نیوتون متر در 3400 دور در دقیقه 350 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه
گیربکس 6 دنده اتوماتیک تیپ ترونیک 6 دنده اتوماتیک تیپ ترونیک
مصرف سوخت (ترکیبی) 7.9 لیتر در 100 کیلومتر 9 لیتر در هر صد کیلومتر
شتاب صفر تا 100 7.2 ثانیه 6.7 ثانیه
حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت 200 کیلومتر در ساعت
مقایسه لندکروز با لکسوس NX200
مقایسه لندکروز با لکسوس NX200

بررسی آپشن‌ها و امکانات رفاهی

در این بخش به مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 از نظر آپشن‌ها و امکانات رفاهی می‌پردازیم. خودروهای لکسوس می‌توانند امکانات بسیار مطلوبی را از نظر رفاهی در اختیار سرنشینان خود قرار دهند و در نتیجه شرایط رفاهی بسیار مطلوبی را برای آنها رقم بزنند. این در حالی است که اغلب خودروهای تولید شده توسط کمپانی تویوتا همانند لندکروز دارای امکانات و آپشن‌های متعددی در بخش رفاهی نمی‌باشند، در نتیجه می‌توان گفت محصول کمپانی لکسوس قادر است امتیاز بیشتری را از نظر آپشن‌ها و امکانات رفاهی کسب کرده و شرایط بسیار مطلوبی را برای راننده و سرنشینان خود ایجاد نماید.

تجهیزات لندکروز لکسوس NX200
چراغ جلو: چراغ‌های جلو هالوژن ، قابلیت تنظیم نور چراغ‌ها ، روشن و خاموش شدن خودکار ، دارای مه شکن و شیشه شور چراغهای جلو

عقب: چراغ‌های عقب LED، چراغ ترمز سوم، چراغ‌های مه شکن عقب

چراغ‌های جلو: چراغ‌های زنون به همراه مه شکن سیستم روشن و خاموش شدن خودکار براساس نور محیط

چراغ‌های عقب: چراغ‌های LED به همراه مه شکن

سیستمهای مولتی مدیا دارای نمایشگر چند منظوره جهت نمایش اطلاعات سفر و اطلاعات راننده ، بلوتوث ، دارای پسیستم مانیتور رنگی به همراه مکان یاب جهانی GPS ، دارای سیستم آمپر دیجیتال

سیستم صوتی حرفه ای با قابلیت پخش CD به همراه چنجر 6 تایی ، دارای پورت USB ، AUX ، iPod Cable و 6 بلندگو

سیستم صوتی حرفه‌ای با قابلیت پخش 3CD ,MP، , DVD دارای پورت‌های USB ,AUX به همراه 10 بلندگو بلوتوث سیستم GPS به همراه سیستم تشخیص صدای راننده دارای نمایشگر 7 اینچی چند منظوره سیستم ناوبری سیستم فرمان صوتی قادر به برقراری تماس‌های تلفنی سیستم Siri Eyes Free دسترسی به ایمیل و ارسال پیام‌های متنی آیفون سیستم Sirius XM رادیو ماهواره‌ای سیستم HD Radio با اشتراک رایگان ترافیک و نظارت بر آب و هوا سیستم Remote Touchpad کنترل صفحه نمایش نمایشگر چند رسانه ای در صفحه کیلومتر سیستم شارژر وایرلس
رینگ ها 17 اینچ 18 اینچ
آینه تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن ، آیینه وسط با قابلیت الکتروکرومیک ، آیینه‌های جانبی با قابلیت تا شوندگی آینه الکتروکرومیک برای سهولت دید راننده در شب تنظیم برقی، آینه‌های جانبی راهنمای LED آینهه‌ای جانبی
تهویه مطبوع دارای سیستم تهویه مطبوع کنترل اتوماتیک جلو و عقب ، کانال‌های تهویه هوا بر روی کنسول میانی، دارای سیستم خروجی مجزا برای سرنشینان عقب دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دو گانه، کانال‌های تهویه هوا بر روی کنسول میانی، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوا داخل اتاق
صندلی جلو: دارای سیستم هوشمند پشت سری‌ها برای جلوگیری از صدمات تصادف ، دارای روکش چرم، صندلی راننده دارای تنظیم دستی

عقب: دارای چرمی، دارای پشت سری فعال و هوشمند، دارای قابلیت تا شوندگی

صندلی‌های جلو: سیستم پشت سریهای هوشمند و فعال برای جلوگیری از صدمات تصادف تنظیم برقی صندلی راننده در 10 حالت مختلف دارای سیستم حافظه صندلی تنظیم گودی کمر روکش چرمی سیستم گرمکن و سردکن صندلی، صندلی‌های اسپرت

صندلی‌های عقب: سیستم پشت سری‌های هوشمند و فعال برای جلوگیری از صدمات تصادف روکش چرمی سیستم تاشوندگی صندلی‌های ردیف دوم

شیشه تنظیم برقی تمام پنجره‌ها ، شیشه‌های سولار شیشه بالابرهای برقی، گرمکن شیشه، عقب شیشه‌های سولار
سیستم های هشدار دهنده سیستم کروز کنترل ، یخچال ، دنده کمک الکتریکی ، سیستم کمک رانندگی و قفل گیربکس و دیفرانسیل ، سیستم نگه داری خودرو در سراشیبی سنسور دنده عقب سیستم مدیریت پیمایش سیستم کروز کنترل سیستم هشدار نقاط کور سیستم هشدار خروج از خط سیستم هشدار ترافیک RCTA
سایر امکانات مجهز به سنسور پارک دستگیره‌های درب با روشنایی LED، سیستم Head Up Display نشان دادن اطلاعات خودرو بر روی شیشه جلو سنسور باران برای عملکرد اتوماتیک برف پاکن‌ها سیستم حرکت با توجه به شیب جاده دوربین دید عقب و جلو سیستم پیشرفته Enform با کنترل بر روی سیستم های : ایمنی , اتصال به اورژانس Safety Conncet کنترل وضعیت و تعمیر خودرو از راه دور Service Connect نرم افزار تلفن همراه اندروید و iOS برای باز و بسته کردن درب و روشن کردن موتور Remote سیستم ناوبری به همراه مرکز پاسخگویی Destinations سیستم Enform App Suite که اجازه می دهد از طریق صفحه نویگیشن به بعضی سایت های معروف متصل شوید (رزرو رستوران، خرید بلیط سینما) سیستم باز و بسته شدن درب گاراژ Home Link

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

مقایسه ایمنی لندکروز و لکسوس NX200

مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 از نظر ایمنی برای این دو خودرو اهمیت بسیار بالایی دارد. می‌توان گفت دو خودرویی که در این مقاله به بررسی و مقایسه آن می‌پردازیم؛ از نظر ایمنی شرایط مناسبی را در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار می‌دهد، چرا که خودرو لندکروز با شرکت در تست‌های مربوط به موسسه ایمنی استرالیا در سال ۲۰۱۱ توانست 4 ستاره ایمنی را دریافت نماید.

این در حالی است که لکسوس NX200 علاوه بر دریافت ۵ ستاره ایمنی از موسسه یورو انکپ اروپا به واسطه دارا بودن بدنه مستحکم و امکانات ایمنی متعدد توانسته در تست‌های بزرگراه‌های آمریکا نیز امتیاز مطلوبی را به دست آورد.

تجهیزات لندکروز لکسوس NX200
تجهیزات ایمنی و حفاظتی قفل مرکزی، ریموت کنترل اخطار دهنده ، سیستم کلید ضد سرقت، سیستم قفل و باز کردن درب‌ها و روشن شدن خودرو بدون کلید قفل مرکزی با ریموت کنترل سیستم ضد سرقت ایموبلایزر قفل و باز کردن درب‌ها و روشن شدن موتور بدون کلید Smart Access سیستم Safety Connect برای تماس با اورژانس در هنگام تصادف سیستم ایمنی پیش برخورد با ماشین و عابر پیاده
کیسه هوا 6 عدد کیسه هوای ایمنی که شامل : 2 عدد برای راننده و سرنشین,2 عدد جانبی نصب شده برای سرنشینان جلو,2 عدد پرده ای نصب شده برای سرنشینان جلو و عقب مجهز به 8 کیسه هوای ایمنی (جلو ، جانبی ، پردهای، محافظ سر)
سیستم ترمز

تجربه رانندگی

مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 از نظر تجربه رانندگی می‌تواند برای مخاطبان بسیار جذاب باشد، چرا که این دو خودرو از جمله محصولات موجود در بازار ایران هستند؛ که توانسته‌اند محبوبیت بسیار بالایی را به علت برخورداری از امکانات فنی و رفاهی متعدد به دست آورند.

لندکروز به علت دارا بودن فضای داخل کابین بزرگتر و همچنین دارا بودن قابلیت آفرود امتیاز بیشتری را نسبت به رقیب خود به دست می‌آورد، این در حالی است که لکسوس NX200 با بهره‌مندی از مشخصات فنی عالی مانند شتاب مناسب و هندلینگ مطلوب در مقایسه با رقیب خود نمره بیشتری کسب کرده و همچنین به علت برخورداری از امکانات رفاهی متعدد شرایط رفاهی مناسبی را در مقایسه با لندکروز برای راننده و سرنشینان خود فراهم می‌نماید.

 تحلیل شرایط بازار

آخرین مورد که در مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 مورد بررسی قرار خواهیم داد، تحلیل شرایط بازار برای این دو خودرو جذاب است. هر دو خودرویی که در این مقاله  مورد بررسی قرار دادیم از نظر مخاطبان ایرانی دارای بازار فروش دست دوم خوبی بوده و می‌توانند به عنوان یک سرمایه گذاری به شمار بیایند.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

کلام آخر

به پایان مقایسه لندکروز با لکسوس NX200 رسیدیم. با توجه به اطلاعات ارائه شده در این مقاله نتیجه می‌گیریم اگر دوست دارید فضای داخل کابین بزرگی را در اختیار داشته باشید و همچنین علاقه‌مند به انجام فعالیت‌هایی نظیر آفرود می باشید؛ خودرو لندکروز انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

اما در مقابل اگر علاقه‌مند به رانندگی پر هیجان با شتاب مناسب هستید و همچنین دوست دارید امکانات رفاهی متنوعی را در اختیار داشته باشید، خرید لکسوس NX200 را به شما توصیه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید

مشخصات فنی لکسوس NX200T

معایب لندکروز 

مزایا لندکروز

معایب بی وای دی S6

مقایسه فولکس واگن تیگوان و تویوتا راو ۴

مقایسه جک S3 و چانگان