شلوغی جایگاههای سوخت، ترافیکهای سنگین، کمبود وقت و دردسرهای زندگی شهری باعث شده تا بسیاری از رانندگان این نکته مهم را فراموش کنند که خالی بودن باک بنزین تا چه حد میتواند به خودروی آنها زیان وارد کند. قطعاً برای شما پیش آمده که چراغ هشدار باک بنزین خودرو روشن شده باشد اما با بیتوجهی به این مسئله از آخرین قطره بنزین هم استفاده کرده و دقیقاً آنجایی که فکر میکنید ممکن است خودرو خاموش شود به سراغ پمپ بنزین رفتهاید.
البته بسیاری از رانندگان مخصوصاً جوانترها و رانندگان تازه کار از ایراداتی که این عادت ممکن است برای خودرویشان به وجود بیاورد بیخبرند! در این مطلب ما شما را با خطرات ناشی از رانندگی با چراغ بنزین روشن آشنا خواهیم کرد تا با آگاهی از این خطرات قبل از روشن شدن چراغ بنزین نسبت به سوخت گیری اقدام کنید.
خطر سوختن پمپ سوخت
در باک سوخت خودرو وسیلهای تعبیه شده که پمپ سوخت نام دارد. پمپ سوخت، بنزین را از باک به پیشرانه میفرستد. پمپ سوخت به منظور خنک و روان ماندن و همچنین درست کار کردن به بنزین کافی نیاز دارد. رانندگی با خودرویی که بنزین کافی ندارد، باعث میشود پمپ بیش از حد استاندارد داغ شود و در همین مرحله احتمال اینکه خودروی شما در وسط خیابان یا بزرگراه به دلیل سوختن پمپ خاموش شود، بسیار زیاد است.
از طرفی علاوه بر این خطر بزرگ، تعمیر پمپ سوخت خودرو هم هزینه قابل توجهی را به رانندگان تحمیل میکند. البته اگر هم شانس بیاورد و پمپ سوخت شما نسوزد، ممکن است دچار عیب و ایرادی شود که در نهایت به کارایی پایین خودرو در زمان شتاب گیری یا حتی عدم روشن شدن خودرو ختم میشود. پمپ سوخت خودرو همچنین یک فیلتر سوخت دارد که اگر با باک خالی خودرو را برانید سریعتر کثیف میشود.
احتمال آسیب به موتور خودرو
همچنین یکی دیگر از مشکلاتی که رانندگی با خودرویی که چراغ بنزین آن روشن شده ممکن است برای شما پیش بیاورد این است که آشغالهای موجود در کف باک میتوانند وارد سیستم موتور شوند. در این صورت ممکن است آسیبهای بسیار گران قیمتی به خودروی شما وارد گردد.
این آشغالها، رسوب و ذرات ریز در صورت ورود به سیستم سوخت رسانی، انژکتورها و خود پمپ بنزین خودرو که وظیفه مکش سوخت از باک را بر عهده دارد، مشکلاتی را در سیستم سوخت رسانی ایجاد میکند. پس بهترین راه برای جلوگیری از این مشکلات این است که هیچ وقت اجازه ندهید چراغ بنزین خودروی شما روشن شود و همیشه قبل از آن اقدام به سوخت گیری نمایید.
نظرات