معایب پژو 207 صندوقدار

در این بررسی قصد داریم به معایب پژو 207 صندوقدار، یکی از سدان‌های شرکت ایران خودرو بپردازیم. این خودرو که در سال 1397 وارد بازار خودرو کشور شد، از همان اول نشان داد راه سختی در پیدا کردن جایگاه خود درون بازار ایران دارد، . اگر بخواهیم کمی از تاریخچه این شرکت خودروسازی فرانسوی بگوییم باید گفت که از سال 1810 توسط امیل پژو تاسیس شد.

https://www.switch.ir/mag/sell-ex/

اما پژو در سال  1882 با تولید دوچرخه گراندپای به صورت رسمی وارد صنعت خودروسازی شد.  اولین خودروی این شرکت فرانسوی، پژو تیپ 1 نام داشت که در سال 1889 تولید شد، و توانست نام این شرکت را در بین اولین شرکت های خودروسازی جهان جای دهد. این شرکت در حال حاضر بزرگترین شرکت خودروسازی فرانسه و همچنین دومین خودروساز پرفروش اروپا به شمار می‌رود.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

این غول خودروسازی سبک خاصی در نام‌گذاری مدل‌هایش دارد، پژو در نام‌گذاری خودروهایش از فرمول XOY استفاده می‌کند که X اندازه خودرو و Y  سال تولید خودرو را نشان می‌دهد به این ترتیب که هرچه عدد بزرگ‌تر باشد مدل خودرو به روز‌تر و جدید‌تر است. پژو این رویه نام‌گزاری را از سال 1929 آغاز کرد. پژو 404 اولین خودروی پرفروش پژو در ایران بود که سال 1960 رونمایی شد.

معایب پژو 207 صندوقدار

در حال حاضر برخی خودروهای این شرکت در کشور ما با فروش خوبی روبرو بوده که در این بین می‌توان به خودروهایی مثل پژو 405، پژو 206 و پژو 207 اشاره کرد. پژو 206 که از سال 1380 به بازار ایران آمد یکی از محبوب‌ترین خودروهای پژو در کشور ما است که نسخه صندوقدار آن بعد از فروش خیلی خوب نسخه هاچ‌بک وارد بازار شد و توانست روند فروش خوب مدل هاچ‌بک را ادامه دهد و به فروش خوبی دست پیدا کند.

از مزیت‌های این مدل که باعث فروش خوب این خودرو و استقبال عموم مردم شد می‌توان به صندوق عقب بزرگ و جادار و همچنین تعدد نمایندگی در سراسر کشور و دسترسی آسان به قطعات و همچنین قیمت مناسب قطعات به خاطر تولید قطعات در داخل کشور اشاره کرد. شرکت خودروسازی ایران‌خودرو بعد از فروش خوب سری 206 و همچنین نیاز بازار خودرو کشور به خودرویی جدید‌تر و مدرن‌تر، تصمیم به مونتاژ پژو 207 در ایران را گرفت که این خودرو هم همچون برادر بزرگ‌تر خود با استقبال مردم روبه‌رو شد و به فروش خوبی در بازار داخلی دست‌پیدا کرد.

بعد از فروش خوب 207 ایران خودرو تصمیم گرفت مدل سدان این خودرو را همچون 206 صندوقدار و  همزمان با مدل دنا توربو شارژ وارد بازار بکند تا باز هم بتواند توجه عموم مردم را به این مدل از خودرو‌ها را به خود جلب کند. این خودرو هیچوقت نتوانست به فروش خوبی برسد و انتظارات شرکت خودروسازی ایران‌خودرو را برآورده نکرد. در ادامه کمی به بررسی امکانات این خودرو می‌پردازیم و بعد از آن به سراغ معایب پژو 207 صندوقدار می‌رویم.

مشخصات فنی

پژو 207 صندوقدار از موتور 1.6 لیتری TU5 بهره می‌برد که از 4 سیلندر دارد. این خودرو مصرف بنزین 7.3 لیتر در هر 100 کیلومتر را دارد. این اولین خودرو این شرکت خودروسازی نیست که با این موتور روانه بازار می‌شود به دلیل اینکه در پژو 206 تیپ 5 هم از همین نوع موتور استفاده شده است.

حجم پیشرانه پژو 207 صتدوقدار 1587 سی‌سی و حداکثر قدرت این خودروی ایرانی به 105 اسب بخار به 5800 دور در دقیقه می‌رسد. همچنین پژو 207 صندوقدار نهایت سرعتی معادل 190 کیلومتر بر ساعت دارد. پژو 207 صندوقدار مدل اتوماتیک به 12.6 ثانیه زمان برای رسیدن به سرعتی معادل 100 کیلومتر بر ساعت نیاز دارد همچنین وزن این خودرو معادل 1150 کیلوگرم می‌باشد.

چند مورد از تغییرات کابین پژو 207 صندوقدار در مقایسه با پژو 206 صندوقدار می‌توان به مجهز شدن به صفحه نمایش لمسی و همچنین وجود GPS اشاره کرد، کابین پژو 207 صندوقدار همچنین با دارا بودن  دوربین عقب، ایربگ برای راننده و سرنشین جلو و فرمان هیدرولیک امکانات رفاهی مناسبی دارد.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

در ادامه به شاخص‌ترین معایب پژو 207 صندوقدار که باعث فروش دور از انتظار این خودروی تولید داخل بود می‌پردازیم.

نمای بیرونی

شرکت ایران خودرو زمان زیادی را برای طراحی پژو 207 صندوقدار صرف نکرده است و مهندسین این شرکت تنها با گذاشتن صندوق عقب به پژو 207 هاچ‌بک به این طراحی رسیده‌اند. اگر پژو 207 صندوقدار را از نمای روبه‌رو ببینید هیچ تفاوتی نسبت به پژو 207 هاچ‌بک نظر شما را به خود جلب نمی‌کند و هیچ تغییری در جلوی بدنه ایجاد نشده است. طراحی پژو 207 صندوقدار در مقایسه با نسل قبلی یعنی پژو 206 صندوقدار کمی مدرن‌تر شده است اما نمی‌توان از نامتوازن بودن نمای بیرونی چشم‌پوشی کرد.

کابین

کمی قبل گفتیم تنها تفاوت ظاهری پژو 207 صندوقدار با مدل هاچ‌بک خود فقط گذاشتن صندوق عقب در مدل صندوقدار است، همین امر باعث ایجاد فضای کم در ردیف دوم صندلی‌های این خودرو شده است. و شاهد فضای کم بین صندلی‌های جلو و عقب هستیم، همینطور با وجود شیب نسبتا زیادی که در قسمت انتهایی سقف پژو 207 صندوقدار شاهد هستیم نمی‌توان انتظار داشت برای افرادی با قد بلند آزاردهنده نباشد.

کیفیت متریال داخلی

یکی دیگر از معایب پژو 207 صندوقدار استفاده از متریال داخلی بی‌کیفیت نسبت به قیمت بالای آن است. تقریبا اکثر مواد بکار رفته شده در کابین پژو 207 صندوقدار از پلاستیک بوده که همین امر می‌تواند باعث ایجاد صداهای آزاردهنده‌ایی بعد از مدت استفاده کوتاهی شود.

عملکرد نامطلوب جعبه دنده

یکی از اصلی‌ترین معایب پژو 207 صندوقدار استفاده از گیربکس بی‌کیفیتی است که درون خودرو گنجانده شده است. این گیربکس 4 سرعته اتوماتیک (AL4) در مقایسه با گیربکس‌های جدیدتر و مدرن‌تر از سرعت پایین‌تری برخوردار است، این گیربکس به علت استحلاک بسیار بالایی که دارد می‌تواند در مدت کوتاهی هزینه زیادی روی دست مصرف کننده باقی بگذارد. کند بودن هنگام تغییر دنده و کیفیت پایین مونتاژ نسبت به نمونه فرانسوی از دیگر موارد معایب پژو 207 صندوقدار هستند. گیربکس‌های سری AL که ساخت داخل هستند جزو بی‌کیفیت‌ترین جعبه دنده‌ها به شمار می‌روند.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

کلام آخر

پژو 207 صندوقدار امکانات رفاهی خوب و کاملی دارد اما سیاست‌های اشتباه شرکت ایران خودرو در ساخت پژو 207 صندوقدار با کمترین هزینه تولید و بالاترین قیمت عرضه باعث شد استقبال کمی از این خودرو شود و شاید بتوان گفت موارد گفته شده از معایب پژو 207 صندوقدار خرید این سدان از شرکت ایران خودرو را سخت کرده است.

بیشتر بخوانید

مشخصات فنی پژو 207 صندوقدار

مقایسه پژو پارس سال و رانا پلاس

مزایا پژو پارس

مقایسه پژو پارس و سمند

مزایا تندر 90

مزایای برلیانس h220