چند سالی است که دیگر متقاضیان خودرو به سراغ مدل هایی همچون زانتیا نمی روند و این خودرو نادیده گرفته می شود. دلیل آن وجود معایب زانتیا و هم چنین راهیابی خودروهای جایگزین زانتیا به بازار اتومبیل بوده است.
در این مقاله می خواهیم از این موضوع سخن بگوییم که چرا زانتیا را نخریم و چه خودروهایی برای خرید می توانند جایگزین مناسبی برای زانتیا باشند. پس اگر از علاقه مندان این مبحث می باشید، تا انتهای این مقاله را با ما همراه باشید.
معرفی زانتیا و تولید آن
زانتیا از جمله خودروهای پرطرفدار سال های پیش ایران بوده است. این خودرو از جمله تولیدات شرکت سیتروئن فرانسه بود که تولیدات آن از سال 1992 شروع شد و تا 2002 ادامه یافت. پس از آن از سال 1380 تا 1389 توسط شرکت سایپا تولید گشت و این تولیدات در مدل های سوپرلوکس 1.8 لیتری، SX دو لیتری و … بوده است.
برای ثبت درخواست فروش خودروی خود فرم زیر را تکمیل کنید.
[switch_forms_sell]
پس از توقف تولیدات این خودرو پیدا کردن قطعات آن یا مواردی همچون گران شدن قیمت آن سبب گشت تا رقبای زانتیا بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرند و توجه به این خودرو کم تر از قبل شود. در ادامه نگاهی به معایب زانتیا و خودروهای جایگزین زانتیا می نماییم.
بررسی معایب زانتیا
اگر می خواهید بدانید چرا نباید این خودرو را بخرید، این بخش را با دقت بیشتری بخوانید. در زیر معایب زانتیا را برای شما بیان می نماییم:
ایمنی پایین بدنه
ایمنی بدنه خودرو نقش مهمی در انتخاب یک اتومبیل خوب دارد و متاسفانه زانتیا از ابتدای تولید نتوانسته امتیاز بالایی از نظر ایمنی دریافت کند. به نحوی که در هنگام تصادف، ضربه و آسیب فراوانی به بدنه و همین طور سرنشینان خودرو وارد می گردد. می توان گفت یکی از بزرگترین معایب زانتیا و مهم ترین دلایل توقف تولید زانتیا همین بحث ایمنی ضعیف آن بوده است. در تست هایی که از این خودرو در موسسات معتبر ایمنی انجام شد، زانتیا از 5 نمره تنها 1.5 نمره توانست برای ایمنی سرنشینان خود بگیرد. همین طور نمره آن در بحث ایمنی عابرپیاده 1 از 4 بوده است.
ضعیف بودن دید عقب برای راننده
طراحی این خودرو در بخش عقب آن به نحوی است که دید راننده را برای عقب دشوار نموده است. این مسئله ، سطح ایمنی زانتیا را به شدت پایین آورده و همین امر سبب گشته تا افراد بسیاری از خرید آن منصرف گردند. با این کار امکان تصادفات رانندگی می تواند افزایش یابد و این موضوع از دلایل مهمی است که پیشنهاد می دهیم حتما به آن توجه داشته باشید.
برای تجربه خرید خودرو بیدردسر همسو با سبک زندگیت اینجا کلیک کن |
طراحی قدیمی زانتیا
بحث طراحی در افزایش متقاضی و طرافدار برای یک محصول جایگاه ویژه ای دارد. صحیح است که مواردی همچون ایمنی بالای خودرو یا فنربندی و سواری نرم برای انتخاب خودرو مهم تر است اما نمی توان زیبایی آن را نادیده گرفت. طراحی ظاهری این خودرو دیگر قدیمی شده و به عبارتی جوان پسند نیست. خودروهای جایگزین آن که در ادامه شما را با آنها آشنا می سازیم از زیبایی بالاتری برخوردار می باشند. علاوه بر آن در طراحی بخش های مختلف زانتیا آنچنان اصول ارگونومی و فاکتورهای انسانی رعایت نگشته است.
فروش خودرو بدون اتلاف وقت و به بهترین قیمت بازار را با سوییچ تجربه کنید
برای درخواست فروش خودرو اینجا کلیک کنید |
سیستم تعلیق ضعیف
سیستم تعلیق این خودرو از نمونه هیدروپنوماتیک می باشد. این نوع سیستم تعلیق در کنار مزایای بسیار، دارای معایب بزرگی است که سبب می گردد به شما پیشنهاد دهیم این خودرو را نخرید. از جمله معایب زانتیا در این سیستم ها گوی های روغن آسیب پذیر آن می باشد که ممکن است به راحتی بشکند. از طرفی پیدا کردن این قطعات امروزه کمی دشوار گشته و ممکن است متحمل هزینه های بسیار برای آن شوید.
کمیاب بودن زانتیای سالم
امروزه اگر بخواهید زانتیا بخرید باید به سراغ نمونه های دست دوم بروید، زیرا همانطور که در ابتدای مقاله بیان نمودیم تولیدات آن سال های بسیاری است که متوقف گشته است. از آن جایی که زانتیا شتاب بالایی دارد، معمولا دچار مشکلات فنی بسیاری می شود و ممکن است نتوانید نمونه های سالمی برای خرید زانتیا پیدا کنید. این موضوع می تواند هزینه نگهداری و تعمیرات آن را پس از خرید افزایش دهد.
جایگزین هایی برای زانتیا
حال که با معایب زانتیا آشنا گشتید، بهتر است با نمونه هایی آشنا شوید که می توانند به عنوان خودروهای جایگزین زانتیا شناخته شوند.
- کیا سراتو : سراتو را می توان از بهترین جایگزین های زانتیا دانست. البته باید این مسئله را بیان کرد که با توجه به محدوده قیمت زانتیا، بایستی به سراغ مدل های قدیمی آن مانند 2007 و 2008 روید. بدنه این خودرو از ایمنی بالایی برخوردار است و مستحکم می باشد. این خودرو توانسته نمره قابل قبولی در بحث ایمنی از تست های ایمنی دریافت نماید که این موضوع از بزرگ ترین دلایل برای خرید آن به جای زانتیا می باشد. از طرفی سواری آن بسیار نرم و راحت است و کنترل آن در زمان سواری بسیار راحت می باشد. علاوه بر آن زیبایی ظاهری و طراحی جذاب این خودرو یکی دیگر از مزایای آن بوده. این ویژگی ها سبب گشته تا کیا سراتو بتواند به عنوان خودروی جایگزین زانتیا باشد.
- تویوتا کمری : یکی دیگر از خودروهای جایگزین زانتیا تویوتا کمری است. همچون نمونه قبل اگر قصد خرید آن را به جای زانتیا دارید باید به سراغ مدل های خیلی قدیمی آن مانند 2005 بروید. بگذارید کمی بیش تر درخصوص ویژگی های آن سخن بگوییم. نسبت به زانتیا، تویوتا کمری از ظاهری جذاب تر و زیباتر برخوردار می باشد. از طرفی استهلاک این خودرو پایین بوده و سواری نرم تر و راحتی را برای راننده رقم می زند. از دیگر مزایای آن کنترل راحت آن در هنگام رانندگی، نبود هیچ گونه صدا در کابین داخلی، مصرف سوخت پایین، هماهنگی بی نظیر موتور با گیربکس و … می باشد.
- پژوپارس صفر: پژو پارس صفر را می توان از دیگر خودروی جایگزین زانتیا دانست. البته باید این نکته را در نظر گرفت که از نظر کیفیت، خودروی پژوپارس نسبت به زانتیا کمی ضعیف تر است و حتی استهلاک آن بالاتر می باشد اما از نظر فنی و بدنه ی آن می تواند جایگزین مناسبی برای زانتیا باشد. از دیگر مزایای این خودروی ایرانی، جادار بودن صندوق عقب آن و فضای داخلی کابین، بازار خوب برای خرید و فروش، سیستم ترمز ضدقفل ، سیستم توزیع نیروی ترمز و … می باشد.
سخن نهایی بررسی معایب زانتیا
زانتیا از خودروهای قدیمی بازار است که وجود مشکلات فنی، ظاهری نه چندان جذاب، ایمنی پایین و سایر موارد ذکر شده در طی مقاله سبب گشته تا جایگزین های بسیار دیگری برای آن در بازار وجود داشته باشد. در این مقاله سعی کردیم علاوه بر بیان معایب زانتیا، بهترین خودروهای جایگزین زانتیا را بیان نموده و از ویژگی های هر یک سخن بگوییم.
بیشتر بخوانید:
نظرات